برگزیده ها
1402/8/22 دوشنبه
برگزاری نشست مشترک کارگروه تخصصی ورزش آیین های هنری ورزشی

برگزاری نشست مشترک کارگروه تخصصی ورزش آیین های هنری ورزشی (بومی، محلی، همگانی) به میزبانی دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه، مرکز جوانرود
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه جلسه مشترک کارگروه تخصصی ورزش پیرامون برگزاری جشنواره آیین هنری ورزشی بازیهای بومی و محلی و همگانی به میزبانی دانشگاه پیام نور مرکز جوانرود، با حضور آقای دکتررضا رستمی سرپرست محترم دانشگاه پیام نوراستان کرمانشاه ،آقای دکتر مصطفی جوانرودی سرپرست محترم دانشگاه پیام نور مرکز جوانرود، رئیس و دبیر هیأت ورزشهای همگانی، بومی و محلی استان جناب آقای دکتر رحمانی و سرکارخانم دکتر کشمند و اداره میراث فرهنگی و اساتید تربیت بدنی استان در سالن جلسات دانشگاه برگزار گردید.
ضمنا رویداد های مذکور در روز یک شنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۹/۰۵ در مرکز جوانرود برگزار می شود.

روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه
دوشنبه ۱۴۰۲/۰۸/۱۵