یکشنبه 29 فروردین 1400   19:42:31

1399/12/25 دوشنبه
رییس دانشگاه پیام نور آذربایجان شرقی خبرداد:
افتتاح مرکز رشد اقماری دردانشگاه پیام نور آذربایجان شرقی

با حضور مسئولين كشوري افتتاح مركز رشد دانشگاه پيام نور استان آذربايجان شرقي مركز رشد دانشگاه پيام نور استان آذربايجان شرقي واقع در روستاي بنيس شهرستان شبستر با حضور دكتر كشميري قائم مقام معاون وزيرعلوم، تحقيقات و فناوري، دكتر پورمحمدي استاندار آذربايجان شرقي، دكتر معصومي رئيس دانشگاه پيام نور استان، دكتر واعظي رئيس پارك علم و فناوري استان، خيرين روستاي بنيس و جمع كثيري از مسئولين استان و شهرستان در محل دانشگاه پيام نور واحد بنيس افتتاح شد. به گزارش روابط عمومي : چهارمين مركز رشد استان آذربایجان شرقی  با كمك خيرين و پيگيريهاي مستمر هيئت رئيسه دانشگاه پيام نور استان، به همت  مسئولين كشوري و استاني افتتاح و مورد بهره برداري قرار گرفت. دكتر معصومي با اعلام اين خبر و تقدير از حضور دكتر كشميري و دكتر پور محمدي دانشگاه پيام نور را دانشگاهي توانمند در عرصه علمي و پژوهشي دانسته و گفت: امروز اين مركز رشد با كمك خيرين بزرگوار روستاي بنيس و براي رشد و تعالي جوانان و صاحبان فكر و ايده به دست مسئولين افتتاح شد و در آينده اي نزديك اينجا تبديل به شهرك علم و فناري خواهد شد. دكتر معصومي حمايت از جوانان خلاق و كارآفرين را جزو اهداف مهم دانشگاه دانسته و گفت : تا كنون ١٤ شركت فناور در اين مركز رشد با طرح هايي به روز و در سطح ملي و جهاني مستقر شده است. رئيس دانشگاه پيام نور استان ضمن قدرداني از حمايت هاي مسئولين پارك علم و فناوري و استانداري آذربايجان شرقي ، گفت: تضمين آينده علمي كشور در حمايت از جوانان و مراكز رشد و نيز گسترش شركت هاي دانش بنيان است و هر اندازه در اين حوزه سرمايه گذاري كنيم شاهد پيشرفت ايران عزيز اسلامي خواهيم بود. رئيس دبيرخانه منطقه ٣ دانشگاه پيام نور كشور حمايت مسئولين كشوري و استاني از تجهيز هر چه بيشتر اين مركز رشد خواسته و گفت: حمايت خيرين روستاي بنيس از حوزه علم و پژوهش و فناوري در اين مركز رشد و كمك همه جانبه انها در نوع خود در سطح كشور بي نظير است كه اميدوارم شاهد استمرار آن در ساير حوزه ها نيز باشيم.