سه‌شنبه 1 مهر 1399   04:27:56

1399/6/16 یکشنبه
بابایی کارنامی نماینده مردم ساری و سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در دیدار با سرپرست دانشگاه پیام نور استان مازندران؛
دانشگاه پیام نور با داشتن منابع انسانی در تحقق اهداف توسعه اجتماعی کشور عملکرد موفقیت آمیز داشته است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری و میاندرود و سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در دیدار با سرپرست و مدیران ستادی دانشگاه پیام نور استان مازندران از دانشگاه پیام نور به عنوان دانشگاه مردمی و موفق مجموعه وزارت علوم یاد کرد و گفت:گسترش مرزهای دانش و تربیت نیروهای متخصص در اقصی نقاط کشور بخصوص نواحی محروم و غیر برخوردار از مزیت ها و خدمات ویژه این دانشگاه بوده است.وی برضرورت حمایت دولت از این دانشگاه بزرگ تاکید کرد و گفت:تقویت مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور در واقع موجب توسعه،رشد و بالندگی مناطق پیرامونی و افزایش شاخص رشد اقتصادی و توسعه اجتماعی کشور می شود.
وی از حمایت مجلس شورای اسلامی از طرح تبدیل وضعیت کارکنان قراردادی دانشگاه پیام نور خبرداد و گفت:در کمیسیون اجتماعی که باحضور نمایندگانی از شورای نگهبان و مسئولان دانشگاه برگزار شد،به نتایج امیدوارکننده و رضایت بخشی برای رفع ایرادات شورای نگهبان به این طرح رسیده ایم.
بابایی کارنامی در فراز دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش تعیین کننده و اثرگذار این دانشگاه در توسعه علمی ،خاطرنشان کرد:توسعه تحصیلات تکمیلی و دایرکردن رشته های پرمتقاضی و کاربردی و متناسب با بازار کار بایستی در دستور کار این دانشگاه قرار گیرد.
نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی برلزوم مشارکت اعضای هیات علمی این دانشگاه در طرح ها و برنامه های توسعه ای استان و پاسخگویی به نیازهای دستگاههای اجرایی و بخش های عمومی و خصوصی در حوزه های اقتصادی،گردشگری،کشاورزی،فرهنگی و اجتماعی تاکید کرد.
وی همچنین قول مساعد داد که با پیگیری ها و رایزنی ها با مسئولین دولت اعتبارات مربوط به تملک دارایی برای تکمیل و به بهره برداری رسیدن پروژه های عمرانی تخصیص یابد.
دکتر سیدافشین موسوی چلک سرپرست دانشگاه پیام نور استان مازندران از اشتغال به تحصیل حدود14هزار نفردانشجو در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد درسطح مراکز و واحدهای تابعه این دانشگاه خبرداد و گفت:حدود170عضو علمی با این دانشگاه همکاری می کنند که در بین آنان چندین نفربا مرتبه علمی استاد و یا دانشیار حضور دارند.
دکترموسوی چلک خواستار حمایت همه جانبه نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای افزایش بودجه متوازن دانشگاه و نیز تخصیص اعتبارات مربوط به تملک دارایی برای تسریع در عملیات اجرایی پروژه های دردست ساخت مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور شد.
سرپرست دانشگاه پیام نورمازندران باقدردانی از اهتمام نمایندگان مجلس شورای اسلامی درباره تصویب کلیات طرح تبدیل وضعیت کارکنان قراردادی دانشگاه پیام نور،خواستار به نتیجه رسیدن نهایی این طرح درصحن علنی شد تا با تصویب نهایی این مصوبه دغدغه چندین ساله کارکنان قراردادی دانشگاه برطرف شود.