همایش
1394/2/20 یکشنبه
اولین جشنواره سراسری ادبی و هنری مهدویت

اولین جشنواره سراسری ادبی و هنری مهدویت به همت دبیرخانه دانشجویی انتظار موعود جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران برگزار می گردد.

معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران با توجه به نقش هنر و ادب در تجلی بازخوانی و یافتن معانی ارزشمند اندیشه مهدوی و به منظور تلاش برای رسیدن به آرمان های جامعه منتظر عصر پیش از موعود و توجه به نقش و جایگاه امام معصوم(ع) اقدام به برگزاری اولین جشنواره سراسری ادبی و هنری مهدویت نموده است.

این جشنواره در محورهای ادبی(شامل شعر، داستان و قطعه ادبی) و هنری(عکس، فیلم کوتاه، نمایش نامه، گرافیک، خوشنویسی و...) ویژه دانشجویان سراسر کشور برگزار می گردد.

علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارسال آثار خود تا تاریخ 20/2/94 به آدرس www.mahdaviat-festival.ir مراجعه و یا با شماره تلفن 66461023 تماس حاصل نمایند.