همایش
1402/2/31 یکشنبه
اولین یادواره شهدای تربیت بدنی و ورزش دانشگاهها و موسسات آموزش عالی؛
اولین یادواره شهدای دانشگاهی کشور (ورزشکار، مربی و قهرمانان) فردا یکم خرداد ماه به میزبانی دانشگاه پیام نور برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، اولین یادواره شهدای دانشجوی ورزش کشور با حضور معاون امور مجلس ریاست جمهوری ،وزیر و معاونین وزارت علوم،تحقیقات و فناوری،نمایندگان مجلس و برخی مدیران ارشد کشوری و لشکری در دانشگاه پیام نور برگزار خواهد شد.
بسطامی مدیر کل تربیت بدنی دانشگاه پیام نورگفت: برگزاری این یادواره یکی از کارهای ضروری برای ایجاد فضای معنوی در دانشگاه‌ها است که برای جامعه دانشگاهی یک نیاز تلقی می‌شود و باید به بهترین شکل ممکن برگزار شود.
وی اظهار کرد: برگزاری این یادواره می‌تواند کار فرهنگی را به کلیه دانشگاه‌های کشور انتقال دهد و سیره و منش شهدا را به دانشجویان و دانشگاهیان معرفی نماید.
در ادامه بسطامی مدیر کل تربیت بدنی دانشگاه پیام نور ضمن اعلام اینکه شهدای دانشجوی ورزشکار سراسر کشور
۲۹۸ نفر هستند و از این تعداد ۱۶ نفر دانشجوی ورزشکار پیام نور می باشند گفت: بسیار خرسند هستیم که میزبانی این یادواره به دانشگاه پیام نور واگذار شده است، ما آمادگی کامل را برای برگزاری این یادواره داریم و تلاش می‌کنیم تا بتوانیم این یادواره را به بهترین نحو ممکن برگزار کنیم.