همایش
1400/10/27 دوشنبه
به میزبانی دانشگاه پیام نور استان فارس :
دومین کنفرانس ملی آینده نگری در روانشناسی و علوم تربیتی برگزار می شود / مهلت ارسال مقالات تا 30 بهمن ماه

دومین کنفرانس ملی آینده نگری در روانشناسی و علوم‌تربیتی خردادماه سال آینده در دانشگاه پیام نور شیراز برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی، رئیس دانشگاه پیام نور استان فارس با اعلام این خبر گفت: محققان و پژوهشگران می توانند تا 30 بهمن ماه مقالات خود را به دبیرخانه این همایش در سایت http://femconf.ir ارسال نمایند.
دکترمحمد حسن صیف با اشاره به اهمیت برگزاری این کنفرانس اظهارداشت: اگر آینده نگری را ظرف عالی تحولات و رویدادهای عالی درنظر بگیریم، روانشناسی و علوم تربیتی دو محتوای بنیادین است که به پرورش انسان می پردازد و وظیفه اش  بهبود جامعه و سازمانهاست که نگاه مجدد به این مقوله تعالی ساز رهیافتی بر رشد کلان و توسعه پایدار خواهد بود.
وی افزود: پس از برگزاری موفقیت آمیز نخستین کنفرانس ملی آینده پژوهی، علوم‌تربیتی و روانشناسی"، در دانشگاه پیام‌نور شیراز، دومین کنفرانس ملی در این موضوع، 12 خرداد ماه سال 1401 برگزار خواهد شد.