استان ها
1402/10/25 دوشنبه
معاون حقوقی، مجلس و امور استانهای دانشگاه پیام نور خبر داد؛
برگزاری نشست هیات رییسه دانشگاه پیام نور با روسای استان ها در بندرعباس

معاون حقوقی، مجلس و امور استانهای دانشگاه پیام نور از برگزاری نشست هیات رییسه دانشگاه پیام نور با روسای استان ها و دبیرخانه مناطق دهگانه در بندرعباس خبر داد.

به گزارش روابط عمومی ، دکتر مجتبی سلطانی احمدی معاون حقوقی، مجلس و امور استان‌های دانشگاه پیام نور با اعلام این خبر اظهار داشت: نشست هیات رییسه دانشگاه پیام نور با روسای استان ها و دبیرخانه های مناطق دهگانه دانشگاه پیام نور روزهای ۲۶ لغایت ۲۸ دی ماه در بندرعباس برگزار می شود.

دکتر سلطانی احمدی ادامه داد: این نشست در قالب کارگروه های تخصصی و کمیته های ویژه استانی با هدف هم اندیشی، اتخاذ تصمیمات اجرایی و طرح مسائل کلان در راستای پیشرفت و توسعه همه جانبه دانشگاه صورت می گیرد.

لازم به ذکر است که دانشگاه پیام نور بزرگ‌ترین دانشگاه دولتی کشور بوده و نقش مهمی در گسترش عدالت آموزشی دارد.