استان ها
1402/7/30 یکشنبه
رئیس دانشگاه پیام نور در دیدار با کارکنان و انجمن های دانشجویی خراسان شمالی:
ضرورت حمایت از فعالیت های فرهنگی و دانشجویی

به گزراش روابط عمومی دکتر ابراهیم تقی زاده رئیس دانشگاه پیام نور در دیدار با انجمن های دانشجویی خراسان شمالی با توجه به نقش مهم انجمن ها دانشجویی اظهار داشت: دانشگاه پیام نور به عنوان یک دانشگاه مردمی در همه کشور گسترده است و این گستردگی زمینه را برای فعالیت های دانشجویی فراهم می کند.

وی همچنین اشاره کرد: فعالیت های فرهنگی و دانشجویی می تواند به پویایی و نشاط دانشگاه کمک شایانی کند.

در این نشست همچنین فعالین دانشجویی و فرهنگی به بیان دیدگاه های خود پرداختند.

دکتر تقی زاده همچنین در نشست با کارکنان دانشگاه پیام نور خراسان شمالی اظهار داشت: تغییراتی در چارت سازمانی داشتیم که انشالله با برنامه ریزی های صورت گرفته و تقویت چارت بتوانیم در آینده چارت جدید را در دانشگاه اجرائی کنیم.

وی درباره تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی دانشگاه هم گفت: مجلس طرحی برای تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی در نظر دارد که در صورت تصویب و ابلاغ آن، اجرائی خواهد شد.

رئیس دانشگاه پیام نور همچنین گفت: تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی به پیمانی منوط به وضع قانون است که به دفعات این مهم پیگیری شده است.
در این دیدار همچنین کارکنان به بیان دیدگاه ها و نظرات خود پرداختند.