استان ها
1402/2/17 یکشنبه
گرامیداشت روز معلم ومقام استاد؛
تجلیل از اساتيد دانشگاه پیام نور استان یزد به میزبانی شرکت فولادآلیاژی ایران برگزار شد

دراین مراسم مهندس علی دوستان عضوهیات مدیره وقائم مقام مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی ایران ضمن گرامی داشت روز معلم وهفته گرامیداشت مقام"استاد " اظهار امیدواری کرد: این مراسم فتح بابی جهت ارتباط دانشگاه با صنعت خصوصآ دانشگاه پیام نور استان با شرکت فولاد آلیاژی ایران باشد.
دکتر حمیدی زاده سرپرست دانشگاه پیام نور استان یزد مقدم حضار ومدعوین را گرامی داشت وخواستار تداوم این جلسات وهمکاری وهمدلی بین همکاران شد وافزود: در زمینه ارتباط با صنعت از طرف دانشگاه پیام نور استان یزد گام‌های موثری برداشته شده است که امیدوارم باهمکاری اعضاي علمی دانشگاه این فعالیت‌ها نتيجه بخش باشد.
همچنین  حجت‌الاسلام صدر الساداتی رئیس نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه پیام نور استان یزد درسخنان کوتاهی ازمقام معلم تجلیل کرد.درادامه دکتر صادقی ریاست اسبق منطقه۴ دانشگاه پیام نور وعضو علمي دانشگاه پیام نور استان یزد به بیان خاطراتی از دوران تدریس در دانشگاه پرداخت.