استان ها
1402/2/13 چهارشنبه
افتخاری دیگر برای دانشگاه پیام نور بوشهر؛
کسب رتبه نخست دانشجویان استان بوشهر در نهمین جشنواره حرکت

انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه پیام نور بوشهر در نهمین جشنواره حرکت 5 رتبه برتر کسب کردند و استان بوشهر به رتبه اول دست یافت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان بوشهر رئیس این دانشگاه گفت: برای دومین سال پیاپی انجمن های علمی دانشگاه پیام نور استان بوشهر موفق به کسب رتبه اول جشنواره حرکت دانشگاه پیام نور کشور شدند.
دکتر محمد چم کوری افزود: اختتامیه نهمین جشنواره حرکت دانشگاه پیام نور ویژه انجمن های علمی و دانشجویی و دستاوردهای علمی دانشجویان برگزار شد و دانشگاه پیام نور استان بوشهر موفق به کسب چهار رتبه اولی و یک رتبه سومی شد و در مجموع موفق به کسب رتبه اول جشنواره شد.
وی تشریح کرد: انجمن علمی زبان انگلیسی دانشگاه پیام نور مرکز بوشهر موفق به کسب دو عنوان نخست در بخش انجمن های برتر علوم انسانی و نشریات علوم انسانی شد. انجمن علمی حقوق دانشگاه پیام نور گناوه توانست در بخش مسابقه و در بخش ویژه جشنواره حرکت  دو عنوان نخست را به دست آورد و نشریه انجمن علمی زیست شناسی دانشگاه پیام نور بوشهر، سیتو لوژی، موفق به کسب رتبه سوم بخش نشریات شد.
رییس دانشگاه پیام نور استان بوشهر افزود: انجمن های علمی و دانشجویی دانشگاه پیام نور استان بوشهر با 19 اثر در نهمین دوره جشنواره حرکت دانشگاه پیام نور سراسر کشور به میزبانی استان سمنان شرکت کرده بودند.