استان ها
1402/2/4 دوشنبه
دبیر هیئت ممیزه دانشگاه پیام نور خبرداد:
ارتقای یک عضو هیئت علمی به مرتبه استادی و سه عضو هیئت علمی به مرتبه دانشیاری

به گزارش روابط عمومی  دبیر هیئت ممیزه دانشگاه پیام نور از ارتقای یک عضو هیئت علمی به مرتبه استادی و سه عضو هیئت علمی به مرتبه دانشیاری خبر داد و گفت: در جلسه اخیر هیئت ممیزه آقای دکتر محمد مهدی پرهیزکار  عضو هیئت علمی سازمان مرکزی در رشته مدیریت بازرگانی از مرتبه دانشیاری به استادی ارتقا یافتند. آقای دکتر اکبر کریمی عضو هیئت علمی مرکز اصفهان در رشته زیست شناسی، خانم دکتر مریم سلامی عضو هیئت علمی مرکز تربت حیدریه در رشته کتابداری و اطلاع رسانی و خانم دکتر سمیرا متقی عضو هیئت علمی مرکز ورامین در رشته اقتصاد از مرتبه استادیاری به دانشیاری ارتقا یافتند.
دکتر خدیجه دیدبان گفت:همچنین  در این جلسه 8 عضو علمی دانشگاه پیام نور از مرتبه مربی به استادیاری ارتقا یافتند.
لازم به ذکر است طبق ابلاغ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بررسی پرونده های ارتقای مرتبه دو دانشگاه "جامع علمی- کاربردی" و "فنی و حرفه ای" به هیئت ممیزه دانشگاه پیام نور واگذار شده است.