استان ها
1401/12/23 سه‌شنبه
برنده مدال و جایزه هرمزی مشخص شد
مدال و جایزه ویژه «هرمزی» در سال 1402 در مراسمی امروز با حضور رییس پیام نور به آیدا آرمات محقق و استاد دانشگاه هرمزگانی اهدا شد

مدال علمی که به نام منجم بزرگ هرمزگانی حسین بن موسی هرمزی نامگذاری شده است و از سوی بنیاد علمی و تحقیقاتی هرمزی هر ساله به یک محقق برجسته اهدا می شود، امسال به دکتر آیدا آرمات از بندرعباس تعلق گرفت.

یاسین پرموته رئیس بنیاد علمی تحقیقاتی هرمزی ظهر امروز در مراسم اهدای این مدال و جایزه علمی به خانم دکتر آیدا آرمات که با حضور دکتر تقی پور رییس دانشگاه پیام نور کشور و دکتر علم الهدی مشاور ارشد رییس دانشگاه پیام نور کشور به وی اهدا شد، عنوان داشت: جایزه هرمزی، برنامه ای برای تقدیر از پژوهشگری است که بیشترین تاثیرگذاری علمی را در سالیان اخیر داشته است و  امسال با بررسی شمار زیادی از محققان و پژوهشگران مطرح هرمزگانی و نخبگان این استان، به خانم دکتر آیدا آرمات تعلق گرفت.

به گفته وی، در دوره قبل دکتر علی عامری سیاهویی از پژوهشگران برتر استان بعنوان پژوهشگر برجسته هرمزگانی حائز نخستین  مدال و جایزه علمی تحقیقاتی هرمزی شد که این مدال توسط استاندار هرمزگان به ایشان اهدا شد.

پرموته همچنین افزود: دکتر آیدا آرمات دارنده دو مدرک پسا دکترا در رشته فیزیک هسته ای است و بیش از 20 مقاله بین المللی آی اس آی دارد و به تازگی نیز یک ثبت اختراع ویژه با عنوان نیروگاه بادی اینولکس آبشاری داشته است.

به گزارش فارس، مدال هرمزی و مبلغ 20 میلیون تومان جایزه نقدی امسال هرمزی به آیدا آرمات اهدا شد.