استان ها
1401/10/16 جمعه
برگزاری اجلاسیه پاياني  اولین«اردوی راهیان مقاومت» دانشگاهیان پیام نور
اسكان بيش از 10 هزار نفر از زائران شهيد سليماني در دانشگاه پيام نور كرمان/ اردوي راهيان مقاومت به برنامه هاي ثابت فرهنگي دانشگاه پيام نور اضافه شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،در این اجلاسیه، دکتر امینی معاون فرهنگی دانشجویی و اجتماعی دانشگاه پیام نور کشور ضمن تقدیر از مسئولین دانشگاه پیام‌نور استان در برگزاری اولین اردوی راهیان مقاومت در دانشگاه پیام نور کرمان گفت:علیرغم امتحانات پایان نیمسال  دانشحویان، مسئولین دانشگاه پیام نور استان کرمان ،همت بزرگی نمودند و این اردو را برگزار کردند.
دکتر امینی افزود:اردوي راهیان مقاومت به جشنواره ها و برنامه های فرهنگی دانشگاه پیام نور کشور اضافه شد و هرساله این اردو برای دانشجویان پیام نور سراسر کشور برگزار مي شود.
وی با اشاره به اینکه امروز بیش از نیم میلیون دانشجو در دانشگاه پیام نور در حال تحصیل هستند افزود:اردوی راهیان مقاومت می تواند در بصیرت بخشی به دانشجویان تاثیر گذار باشد.
دکتر امینی  خاطرنشان کرد:دانشحویان با مطالعه والهام از شهدا بصیرت خود را بالا ببرند.
همچنين ،دراین اجلاسیه حجت اسلام پور محی آبادی مسئول دفترنهاد رهبری در دانشگاه پیام نور استان با اشاره به ویژگی های شهید سلیمانی اظهارداشت:امروز از شخصتی سخن میگوییم که نه تنها دوستانش بلکه دشمنانش زبان به تمجيد وي گشوده اند .
مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه پیام نور استان خاطر نشان کرد :بارک اوبا رییس جمهور سابق درباره حاج قاسم گفت؛هرچند او دشمن من است ولی من برای او احترام ویژه ای قائل هستم و نشریه امریکایی عکس حاج قاسم را در صفحه اول چاپ میکند ومی نویسد او (حاج قاسم) شخصی است که به ندرت سخن می گوید و او دارای کاریزماي نهفته است.
همچنین در این اجلاسیه خانم دکتر معین الدینی سرپرست دانشگاه پیام نور استان کرمان با اشاره به روند آماده سازی محل اسکان زائران شهید سلیمانی در دانشگاه پیام نور کرمان گفت: اين آماده سازي از ۲۶ آذر ماه آغاز شد و در فاصله خیلی کوتاه این محل، به خوابگاه و سلف و سرویس و ساير امکانات مورد نیاز تجهیز شد .
وی افزود : پذیرش زائران شهید حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه پیام‌نور کرمان از ۵ دی ماه آغاز شد و تا امروز ۱۷ دی ماه  ۱۸ هزار زائر شهید سلیمانی اسکان و پذیرایی شدند.
رییس دانشگاه پیام نور استان کرمان خاطر نشان کرد:همکاران ما برای خدمت رسانی به زائران و دانشجویان شرکت کننده در  اولین اردوی راهیان مقاومت به صورت شبانه روزی و جهاد گونه تلاش کردند.
همچنین دراین اجلاسیه مجید یوسف زاده نویسنده کتاب آن بیست وسه نفر ضمن بیان خاطراتی از شهید سلیمانی گفت:شهیدسلیمانی مال همه مردم ایران و آزادگان جهان اسلام است.
در این اجلاسیه از الگوی ((اردوی راهیان مقاومت ))رو نمایی و از خانوادهای «شهید دانشی، شهید مغفوری، شهید عسکری، شهید برهانی و شهید لنگری زاده» تجلیل به عمل آمد.
گفتنی است : از استانهای البرز، هرمزگان، خراسان جنوبی و فارس به قید قرعه تجلیل و این اجلاسیه با اجراي برنامه های فرهنگی از جمله مداحی،تواشیح،نمایش  و روایت گری همراه بود.
اجلاسیه اولین اردوی راهیان مقاومت  دانشگاهیان پیام‌نور کشور با حضور دکتر فداکار استاندار کرمان ، دکتر امینی معاون فرهنگی دانشجویی پیام نور کشور، بهروز جانشین سپاه ثارالله استان، دکتر یوسف زاده نویسنده"کتاب آن بیست وسه نفر"، جمعي از خانواده هاي شهدا،‌ مسئولین دانشگاه و تعداد کثیری از دانشجویان استانهاي مختلف در دانشگاه پیام کرمان برگزارشد.