استان ها
1399/12/17 یکشنبه
نماینده شهرستانهای رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی:
دانشگاه پیام نور در همه زمینه ها پیشتاز است

مراسم روز درختکاری با حضور حجه الااسلام دکتر جلالی نماینده مردم شهرستانهای رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی، دکتر احسان مهرابی رئیس مرکز رفسنجان و جمعی از مسئولین شهر رفسنجان در دانشگاه پیام نور این شهر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این مراسم که به مناست روز درختکاری و هفته منابع طبیعی برگزار شد،  چندین اصله نهال  غرس گردید و در ادامه از مزرعه تحقیقانی زعفران ؛گلخانه و باغ پارک نور این مرکز بازدید شد.
دکتر جلالی در سخنان کوتاهی دانشگاه پیام نور را در تمامی زمینه ها پیشرو دانست و بر لزوم توجه به محیط زیست و به ویژه کاشت درخت و مراقبت از آن تاکید کرد.
ایشان  در ادامه  از مسئولین مرکز رفسنجان به دلیل اهتمام ویژه در طرح منابع طبیعی شهرستان رفسنجان و توسعه و مراقبت از محیط زیست  سپاسگزاری نمودو آن را الگویی برای سایر دانشگاهها دانست.
گفتنی است مرکز رفسنجان از مراکز پیشرو کشور در زمینه کشت محصولات باغی و و احداث گلخانه است که مزرعه کشت زعفران ۲۵۰ متر مربع، گلخانه تولید محصولات زراعی ۳۵۰۰ متر مربع و باغ پارک آن  ۵۰۰۰مترمربع وسعت دارد.