استان ها
1399/12/16 شنبه
در پیام نور مرکز ساری؛
مراسم روز درختکاری در دانشگاه پیام نور برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور،  مراسم روز درختکاری با  حضور عباسعلی رضایی فرماندار شهرستان ساری، حجت الاسلام و المسلمین علی نامدار مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور مازندران و دکتر حسین نازک تبار رییس دانشگاه پیام نور ساری و دکتر برزگر مدیر روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان مازندران،دکتررضایی کلانتری معاون مرکز ساری و دکتر مومنی رییس گروه کارآفرینی و دکتر سید مدیر آزمایشگاههای دانشگاه پیام نور استان و جمعی از مدیران،کارکنان و اعضای هیات علمی مرکزساری برگزار شد. دکتر نازک تبار در این مراسم  هدف از اجرای این برنامه را در راستای حفظ و گسترش فضای سبز و نهادینه کردن فرهنگ درختکاری عنوان کرد و افزود : حدود ۴۰ نهال برگ بو (گیاهان داروئی) در محوطه  جنوبی دانشگاه پیام نور ساری کاشته شد.
دکتر نازک تبار تصریح کرد: این کار به عنوان پایلوت در حوزه تجاری‌سازی گیاهان داروئی و توسعه محصولات دانش بنیانی انجام شده است.
 وی گفت:همه ما با احترام به طبیعت،  امیدواریم بتوانیم در جهت حفظ محیط زیست کوشا باشیم.