استان ها
1399/11/26 یکشنبه
همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی،
تیم فوتسال دانشگاه پیام نور زنوز قهرمان فوتسال جام دهه فجر شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور :همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی، مسابقات فوتسال جام فجر در شهرستان زنوز با شرکت شش تیم از ادارت مختلف این شهرستان برگزار شد که در نهایت تیم فوتسال دانشگاه پیام نور موفق به کسب مقام قهرمانی این دوره از مسابقات شد.
دکتر معصومی رئیس دانشگاه پیام نور استان ضمن تبریک این موفقیت، با اشاره به اهمیت ورزش در زندگی و شادابی محیطی، گفت : یکی از ارکان مهم سلامتی و شادابی در زندگی و امور روزمره داشتن برنامه ورزشی مناسب است که می تواند منجر به افزایش راندمان کاری انسان در همه حوزه ها شود.
ایشان با اشاره به اینکه شاهد حضور دانشجویان مستعد و علاقه مندی در رشته تربیت بدنی دانشگاه هستیم، گفت : امیدوارم با برنامه ریزی خوب و توجه خود این عزیزان شاهد موفقیت و بالندگی همه آنها در عرصه های ملی و بین المللی باشیم، همانگونه شاهد کسب موفقیت های متععد تیم های ورزشی دانشگاه تا کنون بوده ایم.