استان ها
1399/11/25 شنبه
بهره برداری از طرح های دانشگاه پیام نور رفسنجان به مناسبت دهه مبارک فجر
در ایام الله دهه فجر چند طرح ورزشی و محوطه سازی در مرکز رفسنجان به بهره برداری رسید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، احسان مهرابی رئیس مرکز رفسنجان در افتتاح طرح های دانشگاه به مناسبت دهه مبارک فجر بیان کرد: باغ پارک نور در جهت رونق و پیشرفت صنعت کشاورزی و حمایت دانشجویان با توجه به پتانسیل دانشگاه از نظر زمین عملیات اجرایی ان در سال گذشته با اعتبار دانشگاه شروع شد.
وی افزود: با کمک خیرین بزرگوار از جمله مرحوم مرتضوی ادامه عملیات اجرایی فاز اول باغ پارک نور به اعتبار ۱8۰ میلیون تومان به پایان رسید همچنین در جوار باغ پارک نور سایت کشاورزی دانشگاه برای کشت داروهای گیاهی و زعفران به مساحت ۳۰۰۰ متر مربع در اینده به بهره برداری خواهد رسید.
رئیس دانشگاه پیام نور گفت : سالن تنیس روی میز و شطرنج  سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی  با بازسازی انبار و امفی تئاتر دانشگاه  به مساحت ۳۰۰ مترمربع به بهره برداری رسید.