استان ها
1399/10/20 شنبه
نامگذاری ساختمان آموزشی دانشگاه پیام نور واحد بهارستان استان اصفهان به نام سردار دلها
به مناسبت گرامیداشت سالگرد شهادت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی ساختمان آموزشی دانشگاه پیام نور واحد بهارستان به نام سردارشهید نامگذاری شد

به گزارش روابط عمومی ، در این مراسم که با معارفه دکتر محسن سقائی رئیس دانشگاه پیام نور واحد بهارستان به سمت فرمانده بسیج کارکنان شهید حجت الله کرمی با حضور جانشین فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسین((ع)) سرهنگ مؤمنیان، فرمانده پایگاه حوزه بسیج ادارات شهید حججی، سروان زهرائی و مسئول منابع انسانی حوزه سروان حکیمی فر و مدیر روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان اصفهان برگزار شد. دراین  مراسم نامگذاری ساختمان آموزشی دانشگاه به نام شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی انجام شد. پس از رونمایی از تابلوی سردرب ساختمان به نام شهید والامقام ، سرهنگ مؤمنیان فرمانده پایگاه حوزه بسیج ادارات شهید حججی گفت : در سالروز شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی نامگذاری این ساختمان به نام این شهید وارسته صورت گرفت ،و عجین شدن این نام و همزمان شدن با سالگرد شهادت حاج قاسم حکمت های خودش را دارد . شهید سلیمانی خیلی خیلی اصرار بر دانشگاه ها داشتند که دانشگاه ها باید مکانی باشد برای رشد جوان ها که بتوانند در این مکان به اون حد خودساختگی و بالندگی برسند و این موضوع باید از پایه درست بشود که خروجی های خوب و کارآمد از دانشگاه داشته باشیم. اینکه مرکزی فرهنگی با قطب فرهنگی باشد ، و بتواند جریان سازی یک شهر از این مرکز ایجاد شود می تواند بسیار مؤثر باشد که جوان هایی از دل دانشگاه بیرون بیایند که بتوانند ان شاءالله آینده ساز باشند و حرکت جهادی کنند. توصیه ایشان هم هست که اگر بخواهیم شهید بشیم باید شهید باشیم و کسی می تواند شهید شود که از رفتار او ، کردار او ، کلام او و از اخلاق او بوی شهادت بیاید. یقیناً ما زمانی می توانیم شهید بشویم که بتوانیم رفتارمون و اخلاقمون شهید گونه باشد. ان شاءالله از برکات خون این شهید جوان های ما را توفیق پیدا کنند که در راستای اهداف انقلاب اسلامی ایران قدم بردارند و همه ما بتوانیم زمینه ساز ظهور باشیم و در این مراکز باید سرباز تربیت کنیم که ان شاءالله سربازان آقا صاحب الزمان ((عج))باشند. در ادامه دکتر سقائی افزود : قطعا نامگذاری این ساختمان به نام شهید سلیمانی برای توسعه این دانشگاه دارای برکت خواهد بود. سردار سلیمانی کسی است که معادلات ابرقدرت ها را در منطقه به هم میزند و امیدواریم ان شاءالله بتوانیم رهرو راه ایشان باشیم و وظیفه ما دانشگاهیان این است که برای نسل جوان ، مکتب فکری ایشان و راهی که ایشان رفته را تبیین کنیم. در پایان رجبی گفت : ان شاءالله این نامگذاری برای این مجموعه و کل دانشگاه پیام نور خیر و برکت داشته باشد و بتوانیم مکتب حاج قاسم و ادامه راهش را ترویج دهیم.