استان ها
1398/11/21 دوشنبه
به مناسبت گرامیداشت یاد سپهبد شهید سلیمانی:
ساختمان ستاد استان به نام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و ساختمان مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه به نام سردار حسین پور جعفری نامگذاری شد

دکتر امین رستمی، مدیر امور فرهنگی و دانشجویی استان با اعلام این خبر گفت: پیرو مصوبه شورای فرهنگی استان، این نامگذاری در راستای تکریم و تجلیل از مقام شامخ این شهیدان والامقام که در راه اسلام و رهایی ملت های منطقه از توطئه های خطرناک آمریکا و رژیم صهیونیستی جان عزیز و مطهر خویش را به قربانگاه عشق بردند و تا همیشه تاریخ جاودانه شده وموجب عزت و سربلندی راه و مکتب امام راحل و انقلاب اسلامی شدند، انجام شده است.
گفتنی است، مزار مطهر سردار سلیمانی و سردار پور جعفری در گلزار شهدای شهر کرمان، به محلی برای زیارت و تجدید بیعت اقشار مختلف مردم از سراسر کشور و حتی کشورهای منطقه تبدیل شده است.