استان ها
1398/11/20 یکشنبه
همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر

دانشگاهیان دانشگاه پیام نور استان خراسان جنوبی با خانواده شهید مدافع حرم دیدارکردند.
دراین دیدار سرهنگ محمودی جانشین سازمان بسیج اساتید خراسان جنوبی به روحیات انقلابی و ولایتمداری شهید بصیری پور اشاره کرد و افزودامنیت و آرامش امروز جامعه مدیون و مرهون خون این شهیدان عزیز است و تا زمانیکه امثال شهید بصیری پور پروش یافته فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه وجود داشته باشد هیچ قدرتی توانای مقابله و یا تجاوز به میهن اسلامی را نخواهد داشت.
سپس حجت الاسلام و المسلمین مسعودی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی ضمن تبریک ایام الله فجر گفت ،شهیدان و خانواده های عزیزشان مایه افتخارند و ما قدردان شهدا و خانواده آنها هستیم و خواهیم بود.
حجت الاسلام مسعودی افزود: شهیدان بندگان مقرب الهی هستند که از سفره رحمت باریتعالی متنعم می شوند و چون خداوند نظر ویژه ای به این شهیدان داشته راهشان را راه حق و دین و ایمان قرار داده است.
درادامه این مراسم پدر شهید بصیری پور افزودگفت:شهدای مدافع حرم در این برهه به خوبی توانستند حقانیت انقلاب اسلامی در عدالت خواهی و ظلم ستیزی را بشناسند و به تمامی دنیا ثابت کنند که راه نظام راه راستین اسلام است.