استان ها
1398/11/20 یکشنبه
با حضور مدرس رسمی فدراسیون ورزش های همگانی در دانشگاه پیام نور مرکز بیرجند
افتتاحییه دوره مربیگری درجه ۳ ایروبیک ویژه بانوان در دانشگاه پیام نور بیرجند برگزار شد

دوره مربیگری و کارگاه پیش نیاز ایروبیک با حضور مدرس رسمی فدراسیون ورزش های همگانی در دانشگاه پیام نور مرکز بیرجند برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی ،در این دوره ۷روزه تعداد ۶۵ نفر از مربیان ایروبیک، دانشجویان و دانش آموختگان رشته تربیت بدنی، به صورت تئوری و عملی زیر نظر خانم سلطانی از از مدرسان مجرب فدراسیون ورزش های همگانی جمهوری اسلامی ایران آموزش دیدند.
این دوره مربیگری درجه۳ پس از گذشت ۱۰ سال در استان و به منظور ارتقاء و پیشرفت سطح مربیان و ایجاد زمینه انگیزه و کار برای دانش آموختگان دانشگاهی برگزار شد.
پس از پایان دوره به افراد شرکت کننده که حد نصاب لازم را در آزمون تئوری و عملی کسب نمایند کارت مربیگری درجه۳ اعطا شود.با حضور مدرس رسمی فدراسیون ورزش های همگانی در دانشگاه پیام نور مرکز بیرجند

به گزارش روابط عمومی ،در این دوره ۷روزه تعداد ۶۵ نفر از مربیان ایروبیک، دانشجویان و دانش آموختگان رشته تربیت بدنی، به صورت تئوری و عملی زیر نظر خانم سلطانی از از مدرسان مجرفدراسیون ورزش های همگانی جمهوری اسلامی ایران آموزش دیدند.