استان ها
1398/11/1 سه‌شنبه
برگزاری کارگاه دانش افزایی «روش تحقیق کیفی تحلیل محتوا» در دانشگاه پیام نور استان فارس
کارگاه دانش افزایی «روش تحقیق کیفی تحلیل محتوا» ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه پیام نور استان فارس برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور ، این کارگاه آموزشی که در راستای ارتقاءسطح علمی و پژوهشی اساتید و توسط دکترجلیل اعتماد برگزار شده بود، شرکت کنندگان با روش های تحلیل محتوای کیفی کتابهای درسی آشنا شدند.
مدرس کارگاه با بیان اینکه تحلیل محتوا به عنوان یک روش مجزا با داده هایی کار می کند که جدا از فرآیندهای پدیدارشناسی است، اظهارداشت: در اواسط قرن ۲۰ نقدهای جدی به تحلیل محتوای کمی صورت گرفت و بعد از آن تحلیل محتوا به صورت کیفی بیشتر مورد توجه قرار گرفت.
وی درباره اهداف تحلیل محتوا نیز اظهارداشت: ساده سازی یک متن بزرگ به اطلاعات قابل شمارش، تشخیص نیت ها و مقاصد و هیجانات در تبلیغات، قدرت و رسانه ها و آشکار شدن خطوط پنهانی و ترکیب رویکرد کمی و کیفی در نگاه به تعاملات بین افراد و روابط آن ها با بافت فرهنگی از جمله اهداف ما در تحلیل محتوا است.