استان ها
1398/9/23 شنبه
بازدید استاندار فارس از غرفه دستاوردهای پژوهشی واختراعات محققان دانشگاه پیام نوراستان فارس

درحاشیه برگزاری مراسم هفته پژوهش و فناوری، استاندار فارس از غرفه دستاوردهای پژوهشی واختراعات محققان دانشگاه پیام نور استان فارس بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور ،دکتر رحیمی در این بازدید در جریان آخرین دستاوردهای پژوهشی،اختراعات و ابتکارات دانشجویان واساتید دانشگاه پیام نورمراکز وواحدهای استان فارس قرار گرفت.
دراين نمايشگاه اختراعات متعددي از سوي دانشجويان واساتيد مراكز وواحدهاي استان فارس در معرض ديد علاقمندان قرار گرفته است كه از جمله آن ها مي توان به ساخت الكترود و دستگاه كنترل ترانزيستور اثر ميداني حساس به يون ( ISFET)، بورد ديجيتال اتوماتيك با كنترل به صورت بدون سيم، دستگاه پتانسيوستات و گالوانوستات(PGSTAT)، پمپ هموژنايزر، انواع نانو كود گياهي، ميزخاتم و صنايع دستي ، دستگاه استخراج نفت و... اشاره كرد.
همچنین در مراسم هفته پژوهش وفناوری که با حضور استاندار فارس در شیراز برگزار شد، از سرکارخانم شیرین درزی دانشجوی ممتاز علمی رشته روانشناسی دانشگاه پیام نورشیراز تجلیل شد.