استان ها
1398/9/19 سه‌شنبه
به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو؛
مراسم روز دانشجو در دانشگاه پیام نورمرکز مشکین شهر برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز مشگین شهر، بمناسبت گرامیداشت روز دانشجومراسم جشنی  در دانشگاه پیام نور مرکز مشگین شهر برگزار شد.دراین مراسم  دکتر میرصادق سید صادقی، رئیس دانشگاه پیام نور مرکز مشگین شهر، ویژگی های ممتاز دانشجوی فعال را برشمرد و گفت: پویایی دانشجو در گرو تعلیم و تعقل و سپس بکارگیری آموخته های خود در زندگی شخصی و اجتماعیاست. سید صادقی ادامه داد: تحصیل علم، رشد انسان را به سویکمال میسر میکند و دانشجویی که در مسیر علم حرکت کند از استقلال فکری بهره مند خواهد بود. ایشان استقلال را عدم وابستگی خود به بیگانگان توصیف کرد و گفت: استکبار ستیزی دانشجویان در 16 آذر 1332 ناشی از همان بلوغ فکری سه دانشجوی شهید در آن زمان بود و ظلم ستیز کنونی کشور در سایه میل به کمال و رشد علمی آحاد مختلف مردم کشور است. در پایان با برنامه های متنوع فرهنگی، و تجلیل از تعدادی از دانشجویان مراسم خاتمه یافت.