استان ها
1398/9/17 یکشنبه
برگزاری جشن استقبال از دانشجویان ورودی جدید
جشن استقبال از دانشجویان ورودی جدید دانشگاه پیام نور شیراز برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور جشن استقبال از دانشجویان ورودی جدید در سالن آمفی تئاتر دانشگاه پیام نور شیراز برگزار شد.
دکتر مهرداد احمدی رییس دانشگاه پیام نور شیراز ضمن خیر مقدم به دانشجویان ورودی جدید ، به تشریح دستاوردها و توانمندیهای دانشگاه پیام نور پرداخت و افزود: دانشگاه پیام نور همواره جزء دانشگاههای برتر کشور در زمینه های مختلف آموزشی ، علمی ، پژوهشی و  فرهنگی بوده است.
وی  گفت: جایگاه دانشجو جایگاه حساس و ویژه‌ای است‌ و دانشگاه محل رشد استعداد و آموختن مهارت‌های زندگی است که همواره باید مورد تاکید مراکز علمی و تربیتی باشد.
حجت الاسلام والمسلمین حافظ ثابت مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه پیام نور استان فارس ضمن تاکید بر جایگاه رفیع دانشجو افزود: دانشجویان به عنوان امانت در محیط دانشگاهی باید توسط متولیان امر به سمت علم آموزی و تهذیب نفس هدایت شوند.
معرفی مدیران گروه ، تقدیر از دانشجویان نخبه علمی، فرهنگی و ورزشی ، معرفی تشکلهای بسیج دانشجویی ، انجمن های علمی، کانون های فرهنگی به همراه اجرای نماهنگ  و موسیقی زنده از دیگر بخشهای این مراسم بود.