استان ها
1398/9/9 شنبه
رونمایی از کتاب مسافر خرداد
کتاب مسافر خرداد نوشته مینا ایرانمنش فارغ التحصیل مرکز رفسنجان رو نمایی شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، کتاب "مسافر خرداد" نوشته مینا ایرانمنش دانشجوی رشته روانشانسی مرکز رفسنجان، با حضور رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رفسنجان و مسئول امور کتابخانه های این شهرستان رونمایی شد.
مینا ایرانمنش در تشریح اهداف خود از نگارش این کتاب گفت: برای نگارش این کتاب دو سال زمان صرف شده و توصیه می کنم دانشجویان با مطالعه آثار شهدا بیشتر با روش و منش آنها آشنا شوند، زیرا شهدا برای هدایت نسل ما و آیندگان رفتند و زنده نگه داشتن یاد آنها و ادامه راه انان وظیفه ای است که بر دوش ما نهاده شده است.
وی افزود: این کتاب را به پدرم که متولد خرداد ماه است تقدیم می کنم او که در جبهه های حق علیه باطل حضور داشته و در زمانی هم که جنگ نیست همان مسیر جهاد را عرصه های دیگر  ادامه می دهد.
این کتاب که توسط انتشارات آشیانه مهر به چاپ رسیده، رمانی است با موضوع دفاع مقدس که نویسنده با محوریت همسر یک شهید آن را نگاشته است؛ انتخاب عنوان هم به جهت آنکه خرداد برای نویسنده نماد خوبی است و خود نیز متولد خردادماه است، انتخاب شده است.