استان ها
1398/9/2 شنبه
به مناسبت هفته جهانی کارآفرینی؛
کارگاه آشنایی کسب و کارهای نوین در دانشگاه پیام نور مرکز بیرجند برگزار شد

کارگاه آشنایی با کسب و کارهای نوین توسط مرکز کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی در مرکز بیرجند با حضور اساتید،کارکنان،دانشجویان و مدیران اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی ؛ دراین کارگاه مدیر کارآفرینی وارتباط با صنعت استان ضمن گرامیداشت هفته کتاب وکتابخوانی درخصوص کتاب  آشنایی با دره سیلیکون توضیحاتی ارائه داد.

محمدزاده  در خصوص روشهای راه اندازی و انواع کسب و کارها به خصوص وضعیت فعلی کسب و کارها در حوزه های سه گانه اقتصاد ایران و آینده جهان واینکه آینده کسب و کارهای به چه سمتی حرکت خواهد کرد توضیحاتی ارائه داد.

مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه پیام نور خراسان جنوبی گفت: در آینده حرکت کسب و کارها بر مبنای فناوری اطلاعات با توجه به مکانیزه شدن خواهد بود و وضعیت اشتغال در حوزه خدمات تا 20 سال آینده به 93 درصد خواهد رسید و 7 درصد باقیمانده به کشاورزی و صنعت خواهد رسید.