استان ها
1398/8/28 سه‌شنبه
به منظور ارتباط بین دانشگاه و صنعت؛
بخش آزمایشگاهی یک شرکت دانش بنیان دردانشگاه پیام نور کنگان آغاز به کار کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان بوشهر محمد جواد کارگر عضو هیات مدیره این شرکت گفت: شرکت بلور ازما تولید کننده انواع دستگاه های اسپکترومتر نوری با بازه های طول موجی مختلف، انواع اسپکتروفوتومتر صنعتی و تحقیقاتی، لامپ دوتریم هالوژن، انواع درایورهای CCD و تجهیزات جانبی دستگاه الکترو اپتیک است و  دستگاه های اسپکترومتر در آنالیز نمونه های شیمیایی، بیوشیمیایی، نانو، دارویی، کشاورزی و ..آنالیزهای آب و فاضلاب،صنایع نفت، گاز و پتروشیمی،آنالیزهای پزشکی ، تعیین پارامترهای DNA، RNA  کاربرد دارد.
وی افزود: شرکت بلور آزما به دنبال محل مناسبی برای ایجاد فضای آزمایشگاهی در کنار بخش صنعت بود و بهترین فضای ممکن برای شرکت ، دانشگاه پیام نور کنگان  با ویژگی نزدیکی  به منطقه صنعتی عسلویه  وآزمایشگاه های  مجهز است
رییس دانشگاه پیام نور مرکز کنگان گفت: با تفاهم نامه ای که با این شرکت منعقد شده است علاوه بر استفاده از امکانات ازمایشگاهی این دانشگاه ،شرکت دانش بنیان بلور آزما به اموزش دانشجویان علاقمند به این حوزه خواهد پرداخت وآنان را برای ورود به بخش صنعت کشور اماده خواهد کرد.
شرکت بلور آزما به عنوان یک شرکت فعال در زمینه ساخت تجهیزات پیشرفته (Hi-tech) محصولات خودرا در داخل و خارج از کشور به مراکز مختلف علمی، تحقیقاتی و صنعتی ارائه میکند.
مراسم آغاز به کار بخش آزمایشگاهی شرکت دانش بنیان بلورآزما با حضور نماینده شهرستان دیر کنگان جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی رییس دانشگاه پیام نور استان بوشهر و سایر مسئولین شهرستان کنان در دانشگاه پیام نور کنگان برگزار شد.