استان ها
1398/8/25 شنبه
در دانشگاه پیام نور مرکز آمل؛
آیین نکوداشت و استقبال از نو دانشجویان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، آیین نکوداشت و استقبال از دانشجویان ورودی جدید در دانشگاه پیام نور مرکز آمل با حضور دکتر افشین موسوی چلک معاون دانشگاه پیام نور استان مازندران، دکتر صابر قاسم پور رئیس مرکز آمل، سیاوش خاکپور مدیر فرهنگی دانشجویی و اجتماعی دانشگاه پیام نور مازندران، مدیران مرکز، کارکنان و دانشجویان و به همت اداره فرهنگی و دانشجویی دانشگاه پیام نور آمل، با همکاری انجمن های علمی، کانون های فرهنگی و بسیج دانشجویی در سالن آمفی تئاتر این مرکز برگزار شد.
در این مراسم دکتر قاسم پور و دکتر موسوی چلک به سخنرانی پرداختند.
در ادامه مدیران بخش های مختلف آموزشی ، فرهنگی ، دانشجویی و اداری مالی ، ضمن خوش آمدگویی و خیرمقدم آیین نامه تحصیل در دانشگاه پیام نور را به تفصیل برای نودانشجویان تبیین کردند و جلسه به صورت پرسش و پاسخ ادامه یافت.
گفتنی است اجرای موسیقی سنتی، مسابقه و تجلیل از دانشجویان برتر حوزه های علمی،فرهنگی، ورزشی و اهدای بسته های فرهنگی ازجمله برنامه های متنوع دیگر این مراسم بود.