استان ها
1398/8/13 دوشنبه
همزمان با برگزاری اولین جشنواره فرهنگی - هنری بانوان زنجان صورت گرفت؛
ارائه آثار ومحصولات فرهنگی بانوان دانشگاه پیام نور در اولین جشنواره فرهنگی - هنری بانوان زنجان

نمایشگاه "اولین جشنواره فرهنگی-هنری بانوان شاغل و دانشجویان دختر دانشگاه های زنجان" با حضور دانشجویان دختر و کارکنان خانم دانشگاه پیام نور زنجان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی ، اولین روز این نمایشگاه در حالی سپری شد که دانشجویان خلاق دانشگاه پیام نور با ارائه آثار و تولیدات زیبای خود در کنار نظم و هماهنگی بالا جلوه ی متفاوتی در این نمایشگاه داشتند.

این رویداد خلاقانه فرهنگی با همکاری دانشگاه‌های استان زنجان و معاونت فرهنگی شهرداری زنجان در مجموعه فرهنگی کارخانه کبریت سابق زنجان از 10 الی 12 آبان برگزار شد.

در این نمایشگاه انواع آثار و محصولات فرهنگی تولیدی از بانوان و دانشجویان دختر دانشگاه های استان از جمله دانشگاه پیام نور عرضه شد.

گفتنی است آثار حجمی، هنری و فرهنگی و ورکشاپ های متنوع فرهنگی از دانشجویان دانشگاه پیام نور زنجان ارائه خواهد شد.