استان ها
1398/8/4 شنبه
حضور دانشجوی دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر ،
دانشجوی دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر در مسابقه بزرگ مشاعره ایرانشرکت کرد

لیلا امینی دانشجوی رشته زبان و ادبیات فارسی دوره کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور مرکز زرین شهر در مسابقه بزرگ "مشاعره ایران" شرکت نمود و لوح تقدیر خود را از مدیر شبکه آموزش دکتر مسعود احمدی افزادی دریافت کرد.

به گزارش روابط عمومی ،این مجموعه تلویزیونی به تهیه کنندگی امیر حسین آذر و با اجرای دکتر اسماعیل آذر و با حضور شرکت کنندگانی از استان های مختلف کشور هر شب در ساعت 22 از شبکه آموزش سیما پخش می شود.

شایان ذکر است ، " مسابقه بزرگ مشاعره ایران " از بخش های مختلفی مانند مسابقه شعر خوانی به منظور نشر و گسترش اخلاق ، دین و حکمت که جان مایه شعر فارسی است ، آموزش صحیح خوانی شعر و آرایه های ادبی ، معرفی شاعران فارسی گوی ، اشاعه هنر مشاعره به عنوان یک سنت فرهنگی و بومی کشور ، باز گویی دستاورد های ادبی در زمینه شعر پس از انقلاب اسلامی تشکیل شده است. این مسابقه هفته قبل از شبکه آموزش سیما پخش شد.

لیلا امینی  دانشجوی دانشگاه پیام نور قبلا نیز در مسابقات مختلف مشاعره در شهرستان و استان به کسب رتبه نائل شده بود.