استان ها
1398/7/30 سه‌شنبه
افتتاح دفتر مشاوره دانشجویی مرکز بین المللی قشم؛
دفتر مشاوره دانشجویی مرکز بین المللی قشم افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، رییس دانشگاه پیام نور مرکز بین المللی قشم گفت: مرکز بین الملل قشم در حال حاضر پذیرای بیش از دو هزار دانشجو در هر ۳ مقطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری است و این مرکز مشاوره نقطه عطفی خواهد بود جهت خدمات به دانشجویان و مردم این منطقه تا این عزیزان بتوانند در تمامی زمینه ها، با کارشناسان مربوطه به گفتگو بپردازند.
رییس مرکز بین الملل قشم اعلام کرد با توجه به حمایت اداره کل امور دانشجویان مقرر شد که مرکز سلف سرویس دانشگاه به زودی مورد بهره برداری قرار گیرد.
در ادامه مراسم خانم‌ صادقی تبار نماینده اداره کل امور دانشجویان، ایجاد چنین مراکز مشاوره ای در دانشگاه را بسیار تاثیر گذار دانست بطوریکه در سلامت روان و حل مشکلات روانشناختی و اجتماعی دانشجویان کمک بسزایی خواهد داشت و ابراز امیدواری کرد دانشجویان مرکز بین الملل قشم بتوانند جهت ارائه خدمات مشاوره از این دفتر حداکثر استفاده را ببرند.
در پایان مراسم با حضور تعدادی از اساتید، کارکنان و دانشجویان مرکز، دفتر مشاوره دانشگاه افتتاح شد.