استان ها
1398/7/30 سه‌شنبه
رئیس دانشگاه پیام نور استان مرکزی خبر داد:
کسب رتبه دوم ، دربین 80 دستگاه اجرایی استان

به گزارش روابط عمومی ، دانشگاه پیام نور استان مرکزی در طرح ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی در دو حوزه صیانت از حقوق شهروندان و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب  موفق شد بین  ۸۰ دستگاه اجرایی استان رتبه دوم را بدست آورد.
ملکی راد  ضمن تبریک این موفقیت به مجموعه دانشگاه پیام نور و تشکر از تلاش های انجام شده، اظهار داشت: نباید به حوزه عفاف و حجاب  و حقوق مردم از منظر دستور العملی نگاه کرد، چرا که این دو حوزه از ارزشمندی والایی برخوردار است و  برای بالابردن ارزش های آن باید بیش از گذشته تلاش کرد.
وی در ادامه از برنامه های ریزی های جدید صورت گرفته در سال تحصیلی جدید خبر داد و اظهار داشت: در سال تحصیلی جدید برنامه های فرهنگی  و کارگاههای آموزشی متنوعی در حوزه های عفاف و حجاب ، اسیب های اجتماعی ، فضای مجازی و... برای دانشجویان در نظر گرفته شده است.