استان ها
1398/7/23 سه‌شنبه
با همکاری دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی شرق استان تهران؛
نشست علمی تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در دانشگاه پیام نور ورامین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور، نشست علمی با عنوان "تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی" به مناسبت گرامیداشت هفته نیروی انتظامی و با همکاری دانشگاه پیام نور و دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی ویژه شرق استان تهران در سالن کنفرانس ساختمان سپهر دانش برگزار شد.
در این نشست سرهنگ سلمانی؛ معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی شرق استان تهران ضمن گرامیداشت فرارسیدن هفته نیروی انتظامی بر تمامی سبزپوشان خدوم این نهاد و آحاد ملت شریف ایران اسلامی، با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی ، آسایش و امنیت داخلی میهن اسلامی را در سایه زحمات ، تلاش ها و مجاهدت های عزیزان نیروی انتظامی در تمامی بخش های انتظامی، امنیتی و پژوهشی خواند و نیز در خصوص ایجاد پلیس هوشمند، تشکیل این نیروی ویژه را جزء اولویت های اساسی فرماندهی انتظامی دانست و بر لزوم همکاری موثر و مداوم نیروی انتظامی با مراکز دانشگاهی و علمی تأکید کرد.
     در ادامه نشست، دکتر راهداری ریاست دانشگاه پیام نور مرکز ورامین در خصوص تبیین فرازهای اقتصادی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی سخن گفت.
دکتر راهداری با اشاره به تحریم های ظالمانه علیه کشور در دو سال اخیر و کاهش شدید درآمدهای نفتی و نیز توفیق دولت و مسئولین اقتصادی کشور در زمینه کنترل نرخ ارز و رفع خطر فروپاشی اقتصادی که دشمنان نظام اسلامی در انتظار آن بودند، مهمترین اصل اقتصادی مورد تأکید رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم را تکیه بر توان داخلی و پیروی مسئولین از اصول اقتصاد مقاومتی بیان کرد.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین اسماعیلی؛ نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرستان قرچک نیز توجه به اسلامیت نظام را به عنوان یکی از اصول برجسته بیانیه گام دوم انقلاب دانستند و افزود: تعهد با خودسازی میسر می شود و جوانان که بعنوان اصلی ترین مخاطبان بیانیه گام دوم انقلاب در کلام مقام معظم رهبری مطرح می باشند، بایستی در مسیر خودسازی و حرکت در جریان علمی و پژوهشی کشور حرکت کنند و با توجه به رتبه علمی کشور در میان کشورهای جهان، با حداکثر توان و ظرفیت خود سعی در ارتقاء این جایگاه داشته باشند .
نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرستان قرچک همچنین در خصوص نیاز علمی کشور بیان کرد: در عملیاتی کردن اصول بیانیه گام دوم انقلاب نیاز به دانشمندانی داریم که اسلام شناس باشند و در جهت عمل به منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی هم عالم باشند و هم عامل و البته از نقش محیط های دانشگاهی و اساتید متعهد به اسلام و انقلاب در تربیت چنین پژوهشگران و دانشمندانی نباید غافل بود.
     در ادامه حجت الاسلام والمسلمین علیزاده مدیریت فرهنگی و نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور مرکز ورامین نیز ضمن  گرامیداشت هفته نیروی انتظامی از تلاش ها و مجاهدت های این عزیزان در برقراری نظم و امنیت در کشور قدردانی نمود و بر همکاری موثر و تعامل سازنده دفتر تحقیقات و مطالعات نیروی انتظامی با مراکز دانشگاهی بویژه دانشگاه پیام نور تأکید نمود. ایشان همچنین در خصوص بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی عنوان نمود: مخاطب اصلی این بیانیه در کلام مقام معظم رهبری جوانان هستند ولیکن تصمیمات و عملکرد مسئولین در تمامی بخش ها نیز بسیار مورد توجه است و مدیریت اصولی مبتنی بر اصول تعهد و تخصص از سوی مسئولین است که زمینه پرورش جوانان فرهیخته ، دانشمند و پژوهشگر تراز انقلاب اسلامی و ارزشهای نظام اسلامی را فراهم می کند.
در پایان این نشست علمی حاضران از نمایشگاه دستاوردهای علمی و مطالعاتی دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی ویژه شرق استان تهران و نیز نمایشگاه تجهیزات و سیستمهای امنیتی و نظارتی شرکت پیام الکترونیک امین که توسط دانشجویان دانشگاه پیام نور بنیان نهاده شده است  که در سه سطح تأمین تکنولوژی و کالا، طراحی سیستمهای خاص امنیتی و مهندسی معکوس سیستمهای امنیتی فعالیت می نماید، بازدید کردند.