استان ها
1398/7/9 سه‌شنبه
دوخبرکوتاه از دانشگاه پیام نور استان یزد ،
همزمان با هفته دفاع مقدس/   برگزاری کلاس آموزشی اطفاء حریق در دانشگاه پیام نور استان یزد

نمایشگاه هفته دفاع مقدس دردانشگاه پیام نور تفت برپاشد.
با شروع سال تحصیلی جدید و همزمان با آغاز هفته دفاع مقدس در ایران اسلامی ، نمایشگاه هفته دفاع مقدس با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و آشنایی جامعه دانشجویی با عظمت و شکوه دوران دفاع مقدس در پیام نور مرکز تفت افتتاح شد. به گزارش روابط عمومی ، دکتر محمدی رییس دانشگاه پیام نور تفت با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان دفاع مقدس ، فرا رسیدن سال تحصیلی جدید را به دانشجویان تبریک گفت و از دانشجویان خواست با آشنایی بیشتر با ابعاد دفاع مقدس ، خود را برای ارتقاء و پیشرفت جامعه با همت جهادی آماده کنند. دکتر نعمتی معاون فرماندارنیز ضمن ادای احترام به شهدای هشت سال دفاع مقدس ،ترویج و بهره مندی از فرهنگ ایثار و شهادت را ضامن بقای حفظ انقلاب و استمرار پیشرفت و عظمت ایران اسلامی دانست. زارع فرمانده سپاه تفت با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری ، دفاع مقدس را یک گنج تمام نشدنی برای طول تاریخ و دوران سخت و چالشهای پیشروی نظام اسلامی دانست. شایان ذکر است نمایشگاه گل و گیاه نیزبا هدف ایجاد نشاط و پویایی همزمان با این مراسم در مرکز تفت افتتاح شد.
                            برگزاری کلاس آموزشی اطفاء حریق در دانشگاه پیام نور استان یزد
همزمان با هفته آتشنشانی و در جهت ارتقاء سطح علمی و عملی کارکنان و با توجه به قرارداد سرویس و نگهداری آتش نشانی ، یک دوره آموزش آتش نشانی آشنایی با روش های اطفاء حریق و انواع خاموش کننده ها در سالن آمفی تئاتر ستاد استان برای پرسنل این اداره برگزار شد.در این دوره آموزشی که توسط شرکت حریق نشان اطلس برگزار شد، شرکت کنندگان با عوامل بوجود آورنده آتش و اهمیت زمان در حوادث ، نکات اساسی و حساس در کار با خاموش کننده ها، آشنایی با راههای اطفاء حریق ، معرفی انواع خاموش کننده های دستی ، استفاده عملی از خاموش کننده ها، آموزش لازم را فرا گرفتند.