اداری و مالی
1402/8/17 چهارشنبه
در همایش مدیران مالی و اداری استانی دانشگاه پیام نور در کرمان مطرح شد:
تشریح مهمترین اقدامات حوزه مالی، اداری و رفاهی برای همکاران دانشگاه پیام نور

به گزارش روابط عمومی دکتر پریمی معاون اداری، مالی و عمرانی دانشگاه در همایش مدیران اداری و مالی دانشگاه پیام نور در کرمان به برخی از اقدامات مالی و رفاهی برای کارکنان اشاره کرد و اظهار داشت: تغییر بانک عامل دانشگاه جهت پرداخت تسهیلات جدید به همکاران، پیگیری اعمال 50 درصد فوق العاده در حقوق همکاران و همچنین اعمال مبلغی به عنوان حق مسکن به کارکنان شرکتی علاوه بر آنکه به همکاران قراردادی، پیمانی و رسمی اعمال گردید، از مهم‌ترین اقدامات انجام شده در ماه‌های اخیر در حوزه اداری مالی می باشند.

ایشان همچنین به مسله جذب دانشجو اشاره کرد و افزود: خوشبختانه امسال جذب خوبی داشتیم و این روند باید همچنان ادامه یابد تا ما در تصمیمات کلان بتوانیم قدرت چانه زنی بالایی داشته باشیم.

لازم به ذکر است همایش مدیران اداری و مالی دانشگاه پیام نور به میزبانی پیام نور استان کرمان در حال برگزاری است.