اداری و مالی
1400/5/11 دوشنبه
معاون اداری مالی دانشگاه پیام نور خبر داد:
آغاز واکسیناسیون همکاران علمی و اداری از هفته آتی/واکسیناسیون در دو استان آغاز شده و در حال انجام است

معاون اداری مالی دانشگاه پیام نور گفت: واکسیناسیون همکاران اداری و علمی استان تهران و سازمان مرکزی از هفته آتی آغاز می شود.

به گزارش روابط عمومی،دکتر حسن علیزاده با عنوان اینکه مراتب ارسال فهرست اسامی کلیه همکاران علمی و اداری دانشگاه پیام نور در سراسر کشور به وزارت بهداشت از تیرماه صورت گرفته است، افزود: طبق پیگیری های اخیر تمامی اسامی در سامانه واکسیناسیون وزارت بهداشت ثبت شده و واکسیناسیون طبق برنامه زمان بندی انجام می شود.

وی با عنوان اینکه روند واکسیناسیون در استانها متفاوت است تاکید کرد: کلیه اسامی همکاران علمی و اداری در سامانه واکسیناسیون وزارت بهداشت ثبت و و به استانها ابلاغ شده و دانشگاه پیام نور در هر استان باید ضمن هماهنگی با دانشگاه علوم پزشکی استان خود،سهمیه واکسیناسیون و زمان بندی لازم را دریافت و اعلام کند.

وی ضمن آرزوی سلامتی برای همه مردم اظهار داشت: خوشبختانه در دو استان در حال حاضر واکسیناسیون آغاز شده و امید که از هفته آتی در کل کشور اجرایی خواهد شد.