فرهنگی
1403/11/27 شنبه
معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور مطرح کرد؛
تقویت و نشر هویت ملی، لازمه ی محدود کردن حضور فرهنگ بیگانه است.

.

به گزارش روابط عمومی، دکتر زارع معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور در مصاحبه با خبرگزاری ایبنا، با اشاره به غنای فرهنگی ایران، اذعان کرد: تنوع فرهنگی، ظرفیتی بالقوه برای کشور می باشد و یکی از راه‌های اساسی مبارزه با فرهنگ بیگانه، ارتقاء و اعتلای فرهنگ خودی است.
وی معتقد است: هر چه فرهنگ بومی تقویت شود، فرهنگ بیگانه فرصت کمتری برای نفوذ و گسترش خواهد داشت.
دکتر زارع با بیان اینکه فرهنگ دارای ابعاد مادی و معنوی است، توضیح داد: ابعاد مادی شامل آثار تاریخی و سازه‌ها مانند پل‌ها و مساجد اصفهان است، در حالی که ابعاد معنوی شامل تاریخ، زبان، دستاوردهای علمی، اندیشه‌ها و اندیشمندان کشور است.
 معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور با اشاره به سرمایه فرهنگی غنی ایران، تصریح کرد: که به جای جنگیدن پرهزینه با فرهنگ بیگانه، باید فرهنگ بومی را نشر و گسترش داد.
وی به تاریخ ایران اشاره کرد و گفت: چگونه اقوام مهاجم مانند مغول‌ها، پس از تسلط نظامی، در فرهنگ ایرانی هضم شدند و به پیشگامان فرهنگی ایران تبدیل شدند.
دکتر زارع با بیان اینکه اولین مأموریت دانشگاه در عرصه فرهنگی، اعتلای داشته‌های فرهنگی است، اشاره کرد و گفت: موضوع رقابت کشورهای همسایه در تملک شعرا و بزرگان فارسی‌زبان، نشان‌دهنده اهمیت سرمایه‌های فرهنگی می باشد.
وی کتاب را یکی از مصادیق فرهنگی هر کشور دانست و تاکید کرد: گسترش فرهنگ کتاب‌خوانی می‌تواند به کاهش جرم و جنایت و آسیب‌های اجتماعی کمک کند.
دکتر زارع افزود: کتاب‌خوانی حداقل فایده‌اش این است که فرد در آن زمان فرصت انجام کارهای نابهنجار را ندارد و فواید دیگری مانند کمال و ارتقای دانش را نیز به همراه دارد.
معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی در پایان به برنامه‌های فرهنگی دانشگاه پیام نور اشاره کرد و گفت: این دانشگاه برنامه‌های مدونی از جمله یادکردن از چهره‌های ماندگار و اثرگذار، محافل ادبی شعر و معرفی و نقد کتاب‌های منتشر شده در حوزه‌های مختلف را در دستور کار دارد.

 
امتیاز دهی
 
 

بيشتر