فرهنگی
1402/10/16 شنبه
در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور برگزار شد:
بزرگداشت شهدای حادثه تروریستی گلزار مطهر شهدای کرمان

به گزارش روابط عمومی در این مراسم که با حضور معاونین دانشگاه، مدیران کل و همکاران علمی و اداری دانشگاه برگزار شد، حجت الاسلام نبوی مسول نهاد رهبری با تاکید بر اهمیت راه شهادت در رسیدن به سعادت حقیقی، اظهار داشت: خوشا به سعادت شهدای این حادثه تلخ از جمله بانو مکرمه حسینی که در زندگی دانشجویی خود همواره فعال و اثر گذار بود و در سالروز میلاد صدیقه اطهر سلام الله علیها به فیض عظمای شهادت نائل آمد.

وی همچنین با اشاره به آمار بالای شهدای سیزده دیماه گلزار شهدای کرمان گفت؛ وسعت بالای تعداد شهدا بعد از حادثه هفتم تیر کم نظیر بود.

حجت الاسلام نبوی ادامه داد؛ وجود شهدای طلبه، دانشجو، دانش آموز، مداح، زن و مرد بی دفاع در این حادثه نشان از مظلومیت شهدای ما دارد.

وی در پایان سخنان خود شهادت را نقطه عطف احیای دین خواند و افزود؛ بعضی مصیبت‌ها در احیای دین اسلام موثر و نقش آفرین هستند و از اینرو برخی یاران پیامبر از بابت توفیق نصر و یاری دین خدا شکرگزار خداوند متعال بوده اند.

در این مراسم دانشگاهیان پیام نور با ذکر مصیبت و نوحه سرایی یاد این شهدای عزیز را گرامی داشتند.