فرهنگی
1402/9/15 چهارشنبه
در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور صورت گرفت:
برگزاری گرامیداشت روز دانشجو با حضور قائم مقام معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت علوم

به گزارش  روابط عمومی گرامیداشت روز دانشجو با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی و با حضور قائم مقام معاونت فرهنگی- دانشجویی وزارت علوم در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور برگزار شد.

دکتر جعفرپور قائم مقام معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت علوم در این نشست درباره روز دانشجو اظهار داشت: جوهره و ماهیت اصلی 16 آذرماه استکبارستیزی می باشد.

وی همچنین درباره کرسی های آزاداندیشی در دانشگاه ها گفت: تا کنون 8 هزار دانشجو در کرسی های آزاداندیشی که مورد تاکید مقام رهبری نیز می باشد مشارکت داشتند و درباره موضوعات مختلف به اظهار نظر پرداختند.

قائم مقام معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت علوم همچنین گفت: مقام معظم رهبری در اظهارت خود بیان داشت که دانشجو باید سیاسی باشد نه سیاست زده ، یعنی دانشجو اهل جریان خاصی نباشد و بسیاری از مسائل و اتفاقات پیرامون را تحلیل کند.