فرهنگی
1402/9/15 چهارشنبه
پیام تبریک رئیس دانشگاه پیام نور به مناسبت روز دانشجو
رئیس دانشگاه پیام نور در پیامی ۱۶ آذر ماه روز دانشجو را به دانشجویان و جامعه علمی کشور تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی، متن پیام دکتر تقی زاده به شرح ذیل است؛

بسم الله الرحمن الرحیم
روز شانزده آذر نشان از بصیرت سیاسی و ایستادگی دانشجوی مسلمان در برابر نظام استبدادی است و یاد آور رشادت دانشجویانی است که سینه خود را آماج گلوله ها قرار دادند تا سندی دیگر از روح میهن پرستی، آزادی خواهی و استقلال طلبی فرزندان این مرزوبوم را برای همیشه در تاریخ ثبت کنند و با نثار جان خود و در گذر زمان پیام آزادی خواهی ملت ایران را به گوش جهانیان برسانند.

دانشجویان عزیز ایران اسلامی؛ به مثابه وجدان بیدار، خردمند، پرسشگر و سرشار از ایمان با مغز متفکر خود می توانند جامعه را به سمت پیشرفت و تعالی رهنمون سازند و گام های مهم و استواری را در راه توسعه همه جانبه ایران اسلامی بردارند و با ایجاد زیرساخت های لازم، حضور پررنگ تو پرصلابت کشورمان را در عرصه های مختلف علمی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی رقم زنند.

دانشجویان دانشگاه پیام نور به عنوان بزرگ ترین دانشگاه دولتی کشور، همراه و همگام با سایر دانشجویان کشور، گام های محکم و استواری را در راه تحول و پیشرفت علمی ایران اسلامی برداشته اند و با شناختی عمیق از خدعه های استعمار و درک درست ازشرایط دنیای امروز، آگاهانه و مشتاقانه در مسیر انقلاب حرکت و از ارزش های نظام حمایت و پشتیبانی می کنند.

اینجانب روز ۱۶ آذر ماه را به عنوان نماد آزادگی و استکبار ستیزی دانشجوی مسلمان گرامی داشته و توفیقات روزافزون شما عزیزان را در همه امور فردی و اجتماعی به ویژه در عرصه فعالیت‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی از خداوند متعال مسالت می‌نمایم.

ابراهیم تقی زاده
رئیس دانشگاه پیام نور