فرهنگی
1402/6/7 سه‌شنبه
دانشگاه پیام نور دانشگاهی برای همه اقشار جامعه
فارغ التحصیلی همزمان مادر و دختر در یک رشته از دانشگاه پیام نور

دانشگاه پیام نور به عنوان بزرگترین دانشگاه دولتی کشور نقش مهمی در فراهم کردن تحصیل برای همه اقشار جامعه دارد.

به گزارش روابط عمومی خانم نادره احمدی و صنم علیزاده مادر و دختر دانشجوی دانشگاه پیام نور مراغه هر دو در رشته روانشناسی در ترم تابستان امسال فارغ التحصیل شدند.
خانم علیزاده درباره تحصیل در دانشگاه پیام نور به خبرگزاری یوپنا گفت: دانشگاه پیام نور هم از لحاظ شهریه و هم از لحاظ نزدیکی به محل سکونت بهترین گزینه برای ادامه تحصیل می باشد.
وی همچنین گفت: با توجه به اختیاری بودن در کلاس های دانشگاه پیام نور، برای کارشناسی ارشد صرفاً این دانشگاه را انتخاب خواهم کرد.
همچنین خانم احمدی درباره شرایط تحصیل در دانشگاه پیام نور گفت: دانشگاه پیام نور شرایط مناسبی برای خانم های خانه دار ایجاد کرده است زیرا هم شهریه این دانشگاه مناسب می باشد و هم امکان تحصیل در شهر محل سکونت برای افراد فراهم می باشد.
وی تصریح کرد: دانشگاه پیام نور آرزوی قلبی من برای ادامه تحصیل را برآورده کرده است چون هم با دخترم همکلاسی بودم و هم اینکه در شهر خودم بدون دغدغه فارغ التحصیل شدم.