فرهنگی
1402/5/17 سه‌شنبه
ثبت پنجمین مدال زنان ایران در یونیورسیاد توسط محنا رحیمی دانشجوی دانشگاه پیام نور کرمانشاه ؛
محنا رحیمی دانشجوی دانشگاه پیام نور مرکز کرمانشاه موفق به کسب مدال برنز و مقام سوم مسابقات ساندا شد.

به گزارش روابط عمومی و به نقل از فدراسیون ورزش های دانشگاهی ؛
محنا رحیمی در مسابقات ساندا سی‌ویکمین دوره بازی‌های یونیورسیاد دانشجویان جهان صاحب مدال برنز شد
.وی تنها ووشوکار زن ایران در بخش مبارزه ساندا بود که در وزن 60 کیلوگرم ایران را صاحب مدال برنز کرد. در ادامه پیکارهای سی‌ویکمین دوره بازی‌های یونیورسیاد دانشجویان جهان در چنگدو چین، سه‌شنبه ۱۰ مردادماه رقابت‌های ووشو در بخش ساندا پیگیری شد و دانشجوی دانشگاه پیام نور،  نماینده شایسته وزن ۶۰- کیلوگرم کشورمان در مرحله نیمه نهایی به مصاف "لی جینگ" از چین رفت و با شکست مقابل این ورزشکار، به مدال برنز مشترک دست یافت.