فرهنگی
1402/5/4 چهارشنبه
بیانیه بسیج کارکنان دانشگاه پیام نور در محکومیت اهانت به قرآن کریم؛

" یُرِیدُونَ أَنْ یُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَیَأْبَى اللَّهُ إِلَّا أَنْ یُتِمَّ نُورَهُ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُون "
کافران می‌خواهند که نور خدا را با دهانشان (به نَفَس تیره و گفتار جاهلانه خود) خاموش کنند و خدا نگذارد تا آنکه نور خود را در منتهای ظهور و حد اعلای کمال برساند هر چند کافران ناراضی و مخالف باشند.(سوره توبه ، آیه ۳۲)
تابش پرفروغ و روزافزون کلام نورانی خداوند متعال، کامل‌ترین و جامع‌ترین کتاب آسمانی و سرشار از پیام‌ها و آموزه‌های راستین برای هدایت انسان‌ها در مسیر صحیح زندگی و سعادت بشریت در هر زمان و مکانی است که همواره دل‌های مشتاق اخلاق و معنویت را به سوی نور توحیدی رهنمون ساخته و هر مکتب غیر توحیدی، تهی از نورانیت و توطئه‌های شیطانی کافران را به چالش می‌کشد.
از همان نزول کلام وحی، کافران و شیاطین در نهایت یاس و درماندگی در پی تکذیب کلام الهی برآمده و با روش‌های مختلفی به دنبال خاموش کردن نور پرفروغ کلام آسمانی قرآن این حرکت مذبوحانه و خفت بار خود را ادامه دادند اما در روزهای اخیر بار دیگر نحله‌های شیطانی با کمال وقاحت و بی‌شرمی، در بلاد معنویت ستیز غرب و به بهانه نخ‌نمای آزادی بیان، اهانت و هتک‌ حرمت به کتاب آسمانی و سخن الهی، توسط عناصر افراط‌‌گرا و تندرو که در مسیر نفرت‌پراکنی علیه مقدسات است را مجاز شمردند.
موج انزجار و نفرت از این اقدام شنیع و پلید عناصر افراطی و دین ستیز و پشتیبانان احمق آنان که به بهانه آزادی بیان صورت گرفته نه تنها از عظمت و پیشرفت اسلام و قرآن کریم کم نخواهد کرد بلکه عظمت و وحدت جامعه بزرگ اسلام در سراسر دنیا را موجب خواهد شد.
ما بسیجیان دانشگاه پیام نور، انزجار خود را از حركت نفرت انگيز این افراد وابسته به جریان اسلام ستیز آمریکایی و رژیم غاصب صهیونیستی و مرتجعین غربی خصوصا دولتهای سوئد و دانمارک به خاطر دادن مجوز هتک حرمت قرآن کریم اعلام مي داریم و ايمان داريم كه آتش خشم مسلمين و بالاتر از آن خداوند هر روز فروزان تر خواهد شد و انشاالله به زودي پايه هاي كاخ مستكبران روسياه را را در خود خواهد سوزاند.
بسیج کارکنان دانشگاه پیام نور
مرداد 1402