فرهنگی
1401/9/13 یکشنبه
مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور خبر داد:
نهمین جشنواره کشوری حرکت دانشگاه پیام نور به میزبانی استان سمنان سال جاری برگزار می شود

مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور گفت: نهمین جشنواره کشوری حرکت دانشگاه پیام نور به میزبانی استان سمنان دهه اول اسفند ماه سال جاری برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی، دکتر میرزایی ادامه داد: با توجه به ساماندهی فعالیت‌های فرهنگی در بخش‌های علمی و همچنین با عنایت به ضرورت ترغیب و تشویق دانشجویان برای  حضور در عرصه علم و دانش، انجمن‌های علمی محفلی برای این مهم در نظر گرفته شده است و معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی از راه‌اندازی و تاسیس انجمن‌های علمی جدید استقبال کرده و حمایت حداکثری از این موضوع را در سیاست‌ها و برنامه‌های خود دارد.
مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور خاطر نشان کرد: هدف از برگزاری جشنواره حرکت؛ جلب مشارکت دانشجویان در فعالیت‌های علمی داوطلبانه و خلاقانه و حمایت و تشویق آنها،شناسایی انجمن‌ها و دانشجویان دارای دستاوردهای علمی ممتاز و تقدیر از آنها، انعکاس و انتقال تجربه‌های علمی موفق و الگو بین دانشجویان، تشویق دانشجویان به فعالیت متناسب با اولویت‌ها و نیازهای کشور، زمینه‌سازی به‌منظور هم‌افزایی انجمن‌ها و تقویت اتحادیه‌های انجمن‌های علمی دانشجویی،همچنین ایجاد بستر مناسب به‌منظور آشنایی صاحبان صنایع و معادن، حرف و مشاغل، سازمان‌های دولتی و غیردولتی با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های علمی دانشجویان و تقویت فعالیت‌های بین‌رشته‌ای است.
وی تصریح کرد: این جشنواره شامل بخش‌های رقابتی، نمایشگاهی، انجمن پویا و بخش بین الملل است.
مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور در پایان افزود: محورهای برگزاری جشنواره:انجمن برتر- فعالیت خلاقانه- نشریه- مسابقه- محتوای دیجیتال- کارآفرینی- بخش ویژه – کتاب- اختراع و دانشگاه برتر است
برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 23322567 -021تماس حاصل نمائید.