فرهنگی
1401/4/15 چهارشنبه
پانزدهمین المپیاد ورزشی به میزبانی دانشگاه پیام نور استان آذربایجان شرقی ؛
اعزام کاروان ورزشی دانشجویان دختر و پسر به پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور

به گزارش روابط عمومی، دکتر بسطامی سرپرست اداره کل تربیت بدنی دانشگاه پیام نور از اعزام  کاروان ورزشی دختران و پسران به پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور  در تیر و مرداد ماه خبر دادوگفت:
اعزام کاروان ورزشی دختران با ۳۰ ورزشکار و ۱۲ مربی، سرپرست و همراه به پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور به میزبانی تبریز در تاریخ 18 تیرماه برگزار خواهدشد .
همت اله بسطامی افزود،دانشجویان دختر دانشگاه  در ۴ رشته انفرادی که عبارتند از: تکواندو استان مرکزی، کاراته استان تهران، دو و میدانی استان تهران و بد مینتون استان اصفهان شرکت خواهند داشت.
کاروان ورزشی ورزشی پسران دانشجو نیز  شامل ۵۰ ورزشکار و ۱۸ مربی و سرپرست و همراه در ۳ رشته تیمی بسکتبال استان چهار محال و بختیاری، والیبال استان گیلان و فوتسال استان قم در تاریخ 29 تیر ماه به محل برگزاری مسابقات اعزام خواهند شد.
وی  همچنین خاطر نشان کرد : دانشجویان پسر در  ۶ رشته انفرادی که عبارتند از: تکواندو استان همدان، دو و میدانی استان فارس، کشتی فرنگی استان خورستان، کشتی آزاد استان کرمانشاه، تنیس روی میز استان آذربایجان غربی و تیراندازی استان کرمانشاه نیز حضور پرشور خواهند داشت.
دکتر همت اله بسطامی ادامه داد، در ۲ رشته تیمی بسکتبال استان آذربایجان شرقی و والیبال استان اصفهان دانشجویان دختر  و پسر دانشگاه با قدرت حضور خواهند داشت.
وی در خاتمه برای تمام عزیزان کاروان ورزشی آرزوی موفقیت و سلامتی کردند.