فرهنگی
1401/1/29 دوشنبه
مدیرکل امور فرهنگی ، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نوردر اختتامیه یادهمین جشنواره نشریات دانشجویی :
نشریات دانشجویی نیازمند تحول است/ لزوم ورود دانشجویان به فضای تفکر و نوآوری در حوزه های تخصصی نشریات

مدیرکل امور فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه پیام نور، در اختتامیه یادهمین جشنواره نشریات دانشجویی که به میزبانی دانشگاه پیام نور استان مرکزی برگزار شد گفت: باید در تولید محتوا در نشریات دانشجوی تحولی صورت پذیرد و دانشجویان از فضای کپی برداری خارج  وبه  فضای  تفکر و نوآوری وارد شوند چرا که دانشجو زمینه های ذهنی بسیار خوبی دارند و می توانند در حوزه‌های تخصصی نشریاتی که فعالیت دارند بسیار خوب کار کنند.
به گزارش روابط عمومی، دکتر محمدی  آرمان خواهی و مطالبه گری را مهم ترین عامل رشد و تعالی و ضامن سلامت کشور در همه زمینه ها دانست و از دانشجویان خواست که از آن به سادگی نگذرند.
وی با اشاره به بیانات شهید بهشتی افزود: انقلاب ما انقلاب ارزش‌هاست و نباید تسلیم وضع موجود شویم بلکه باید تلاش را بیشتر کرده و مسئله یابی کنیم.