فرهنگی
1401/1/25 پنجشنبه
دکتر علم الهدی در اختتامیه بیست وپنجمین جشنواره کشوری قرآن وعترت :
فعالیت های قرآنی باید درکل کشور الگوسازی شود

دکتر علم الهدی مشاور رییس دانشگاه پیام نور در آئین اختتامیه بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام نور استان اصفهان با تبریک به برگزیدگان این جشنواره عنوان کرد:استان اصفهان در برگزاری مراسم فرهنگی پیشتاز بوده و قبلا در سطح ملی این مسابقات را برگزار کرده است.

به گزارش  روابط عمومی، وی با قدردانی از زحمات دانشگاه پیام نور استان اصفهان در برگزاری مراسم های قرآنی عنوان کرد: امیدوار هستیم این نوع جشنواره ها به فضای دانشگاه کمک کند تا فضا قرآنی تر شود و در شرایطی که انواع تهاجم‌ها به سمت نگاه های ارزشی در دانشگاه است، این برنامه ها ما را واکسینه کند تا بیش از پیش فضای دینی و فرهنگی در دانشگاه داشته باشیم.
وی با بیان اینکه این نوع فعالیت های دانشگاه پیام نور استان اصفهان باید در کل کشور الگوسازی شود، افزود: باید مراسم پرشورتری را در سال های آینده شاهد باشیم و برگزاری مراسمی با ۶ هزار شرکت کننده در شرایط کرونا باعث امیدواری و دلگرم کننده است.