فرهنگی
1401/1/25 پنجشنبه
به میزبانی دانشگاه پیام نور استان اصفهان ؛
مراسم اختتامیه بیست وپنجمین جشنواره کشوری قرآن وعترت برگزارشد

دکتر مختاری سرپرست دانشگاه پیام نور استان اصفهان صبح امروز در آئین اختتامیه بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه پیام نور استان اصفهان ضمن تقدیر و تشکر از همه مدعوین و دست اندرکاران این جشنواره عنوان کرد: در این رقابت قرآنی که بسیار ارزشمند است حدود ۷ هزار و ۱۲۷ دانشجو و هزار و ۶۴ استاد حضور داشتند.
به گزارش روابط عمومی، وی با بیان اینکه این جشنواره در مدت یکسال در بخش های مختلف تشکیل شد ابراز کرد:  شرکت کنندگان در این جشنواره حائز رتبه های مختلف شدند.
وی با اشاره به کلام رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه قدر قرآن را بدانیم اظهار کرد: این بهترین کلامی است که اگر بدان جامه عمل بپوشانیم ما را به سعادت دنیا و آخرت می‌رساند.
وی ادامه داد: گم شده امروز جامعه ما معنویت برخاسته از قرآن و عترت است و این سن نوجوانی و جوانی بهترین سن برای انس با قرآن است.

دکتر مختاری در بیان چرایی برپایی این جشنواره خاطرنشان کرد: فلسفه این جشنواره ها بازگشت به قرآن و عمل به قرآن است.