فرهنگی
1400/11/5 سه‌شنبه
نشست سالانه مسئولان کانون های بسیج اساتید دانشگاه پیام نور برگزار شد
مسئول دفتر هماهنگی بسیج اساتید دانشگاه کشور: عمق بخشی دینی و حفاظت از ارزش های انقلاب مهم ترین وظیفه است

نشست سالانه مسئولان کانون های بسیج اساتید دانشگاه پیام نور امروز در سازمان مرکزی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی، دکتر محمد تقی امینی در این نشست ضمن گرامیداشت یاد و خاطره دکتر پارسا مسئول پیشین بسیج اساتید دانشگاه پیام نور گفت: بسیج مدرسه عشق است و با توجه به فرمایش حضرت امام خمینی (ره) هر کس که در این مدرسه وارد می شود ، توفیق خدمت عاشقانه را دریافت کرده است .
مسئول دفتر هماهنگی بسبج اساتید کشور در دانشگاه پیام نور عمق بخشی دینی به مسائل،حفاظت از ارزش های انقلاب،ترویج  گفتمان امام و رهبری، ارائه راهکار مناسب برای حل مسائل و مشکلات کشور با حفظ روحیه انقلابی و همچنین کمک به مسنولان کشور را از مهم ترین وظایف بسیج اساتید دانشگاه پیام نورعنوان کرد.
وی تصریح کرد: امروز ما باید با روشنگری و عمق بخشی دینی، از انقلاب و ارزشهای ان دفاع کنیم .
دکتر امینی با تاکید لزوم حضور مستمر بسیجیان در صحنه گفت :از واجباتی که بر ما امروز وظیفه است، کمک به مسئولان برای گسترش اسلام و پیروزی در منطقه است .